70220_Bakkekaeret_EXT_003_Rundgangen

Præcertificeret til DGNB Platin

Bakkekæret er det første boligudlejningsprojekt i Danmark, der har opnået en Platin-præcertificering, der er det højeste niveau inden for bæredygtighedsprincippet DGNB. Byggematerialer er blevet nøje udvalgt og der er fokus på ressourceforbrug hele vejen rundt. Ganske enkelt, så tages der særligt hensyn til miljø, omgivelser og økonomi i alt fra byggefase til drift.

shutterstock_1797575989-1024x658

Hvad er DGNB?

plati_blaa-1024x1024

DGNB – certificeringsniveauer

En bygning kan DGNB-certificeres i tre niveauer – Sølv, Guld og Platin, hvor Platin er det højeste niveau. For at opnå Platin skal byggeriet vurderes til at være mindst 80% bæredygtigt. Derudover skal det leve op til et krav om minimum 65% bæredygtighed i hver af de seks hovedområder. Det stiller med andre ord store krav til byggeriet – lige fra materialevalg til socialt ansvar.

Hoerkaer-Rasmus-14032023-8929-1024x681

Bakkekærets fokus på bæredygtighed

Bakkekæret har et lavt Co2-aftryk og et lavt energiforbrug, er ekstra godt isoleret, der er generelt tænkt i energivenlige løsninger, hvilket betyder, at du kan se frem til at spare penge på dit forbrug af vand og varme i forhold til traditionelle byggerier.

Murstenene i Bakkekæret kommer fra Egernsund Wienerberger og bærer navnet LESS, fordi stenene har et indvendigt hulrum og er bio-brændt, som giver lavere CO2-aftryk end de fleste andre sten.

Derudover kan man med fordel nævne, at der i Bakkekæret er grønne tage, solceller, regnvandsopsamling, PVC-frie materialer, pollenfiltre i ventilationsanlæg, målrettede tiltag for lokal fauna og sammenhængende habitater. Altsammen tiltag, der skal bidrage til at sikre, at du flytter ind i et ansvarligt byggeri i god kvalitet.

shutterstock_1954771354-1024x683

Også platincertificering på digital infrastruktur til Bakkekæret

Kontakt & information

Kontaktformular

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.