BALLERUP_20230911_TH_0001

Plads til både fritid og hverdagsliv i Herlev

Forestil dig at bo et sted, hvor du kan have naturen og alt hvad du skal bruge i hverdagslivet tæt på – og samtidig have København inden for rækkevidde.  Tag på shopping i det nyåbnede Herlev Bymidte Center eller nyd den charmerende stemning på Herlev Torv.

Hop på cyklen, ind i bilen eller S-toget på Herlev Station, og kom let på arbejde. Gå en tur i en af byens mange parker eller dyrk outdoor-livet i et af de grønne naturområder.

Alt sammen i en by, hvor hverdagen er let, og fritiden fyldt med oplevelser.

HERLEV_20230911_TH_0014-1024x683

Hverdagen hænger sammen i Herlev

Lige rundt om hjørnet fra Bakkekæret finder du Herlev Bymidte og Herlev Bygade. Her kan du klare hverdagens indkøb, men også finde restauranter, tøjbutikker, frisør og meget mere. Du kan gå en tur på det lille strøg ved Herlev Torv eller besøge butikkerne i Herlev Bymidte Center. Kun et par minutter fra bymidten ligger også BIG Shopping, hvor du kan finde bl.a. byggemarked, en biograf og et legeland for de mindste.

Inden for rækkevidde finder du lægehus, fysioterapeut, fitnesscenter og apotek, der er klar til at hjælpe dig med ethvert sundhedsbehov. Uanset hvad du søger, har Herlev alt det, du behøver til din dagligdag og mere til.  

BALLERUP_20230911_TH_0014-1024x767

Pulsen op eller ned i smuk natur

Om pulsen skal op eller ned, bestemmer du. Herlev er kendt for sine mange parker og grønne områder, hvor du enten kan gå en tur eller dyrke sport under åben himmel. Du kan tage børnene med på skaterbanen ved Hjortespringbadet, sætte koordinationsevnen på en prøve med parkour eller besøge en af motionslegepladserne. Nordvest for Herlev ligger Hareskoven, hvor du kan kaste dig i sadlen og prøve et af Danmarks mest besøgte mountainbikespor på 22 kilometer.

Er humøret mere til en stille udflugt eller gåtur, kan du besøge Sømosen, der er et smukt lavvandet vådområde. Der er stier hele vejen omkring mosen, og langs ruten er der både shelterplads, dyrefold, madpakkehus og fugletårn.

HERLEV_20230911_TH_0039-1024x683

Effektivt forbundet med Hovedstadsområdet

Infrastrukturen i Herlev fungerer – uanset, om du færdes helt lokalt, eller du skal længere vækBåde børn og voksne bliver direkte, trygt og nemt forbundet med Herlev bymidte takket være stisystemet Den Grønne Kile, som løber igennem Bakkekæret. Det er også nemt at komme på tværs af byen på cykel, og i bil kommer du hurtigt på motorring 3.

På Herlev Station får du gode transportmuligheder med den kollektive trafik. Der kører 13 buslinjer, og S-togslinje C og H sikrer, at du er forbundet med hele Hovedstadsområdet. Dertil kommer, at letbanen åbner i 2025.

Kontakt & information

Kontaktformular

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.