70220_Bakkekaeret_INT_006_Altan

Hjem til dig midt i genskabt natur

Find din nye lejebolig blandt de 445 lejeboliger på 55-129 m2 med op til 5 værelser. Her er et husrum til dig, der har brug for at børnene får eget værelse. Til parret, der vil have ekstra god plads. Til jer, der vil downsize. Til dig, der vil bo alene. Til jer, der vil bo sammen.

Frem for alt er der plads til alle livsfaser og drømme i Bakkekærets fællesskab mellem dig, naboer og naturen.

70220_Bakkekaeret_INT_005_Lejlighed_1Sal-1024x683

Velskabte leverum til dig

Glæd dig til fredelige eftermiddagsstunder og lørdagsmiddage i køkkenalrummet med et velindrettet HTH-køkken inspireret af nordisk minimalisme og rene linjer. Der er skabt god plads til at samles om spisebordet med familie og venner.

Materialerne i de lyse arkitekttegnede lejligheder er nøje udvalgt, og du kan se frem til bl.a. gulve i varmt egetræ og rainshower i badeværelset. Alle lejligheder har deres egen terrasse eller altan, hvor du har udsigt til livet i og omkring Bakkekærets grønne gårdrum.

70220_Bakkekaeret_INT_007_Terrasse_Gaardrum-1024x768

Liv i baggården, og minder i børnehøjde

Gårdrummet på Bakkekæret er lagt som et bakkedrag, hvor naturen får lov at spire frem midt i byen.

Karréstrukturen omkranser det store grønne mødested i midten, og det giver et trygt og hyggeligt miljø, hvor børn, beboere og besøgende kan etablere fællesskaber på tværs. Derfor er der også valgt hele tre orangerier og et ekstra stort fælleshus til. Så du kan træde ud fra din lejlighed og ind i fællesskabet.

70220_Bakkekaeret_EXT_005_Passagen-1024x640

Plads til både bil og cykel

På grund af det bakkede landskab i gårdrummet opleves parkeringsarealet ikke som en kælder, men har en åbning i dækket, der giver lys, og gør det muligt at kigge ned fra gårdrummet. Alt i alt kan du altså glæde dig over en indbydende og tryg fornemmelse, når du skal parkere bilen.

Parkeringsarealet er offentligt med plads til 224 p-pladser med ladestandere og cykelparkeringspladser, så der er ingen, der behøver at cirkle rundt efter en parkeringsplads, når familie eller venner er på besøg. Bakkekæret rummer desuden en cykelvaskehal, som er praktisk for dig, hvis du har udforsket Hareskovens mountainbikespor.

I Bakkekæret får du bl.a.:

  • 12.000 m2 stort gårdrum med orangerier, nyttehaver og et lege- og aktivitetsområde
  • 400 m2 fælleshus med café- og barmiljø, arbejdsstationer, samt multirum
  • Lejligheder med 2-5 værelser med egen altan eller terrasse
  • Adgang til to fælles tagterrasser med orangeri
  • Offentlig p-kælder med åbent dæk og 224 pladser med ladestandere
  • Cykelparkering og en cykelvaskehal
70220_Bakkekaeret_EXT_003_Rundgangen-1024x1024

Bakkekærets arkitektur og vision

Karréens røde mursten er en genfortolkning af den klassiske københavnerkarré, mens gårdrummets tre punkthuse er beklædt med trælister i varmebehandlet træ.

Terrænforskelle, facadernes udformning, landskabet og punkthusenes placering gør hele bebyggelsen oplevelsesrig. Overalt er der små kroge og grønne friarealer, der kan udforskes og hvor mennesker kan mødes.

Sådan sætter arkitekturen rammen for, at du kan være med til at genskabe en tid, hvor det gode, gamle gårdliv var omdrejningspunktet for sammenholdet i de historiske baggårde.

Kontakt & information

Kontaktformular

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Skabt med omtanke

Bakkekæret er det første udlejningsprojekt, der sigter efter at opnå en DGNB Platin certificering. Derfor er materialevalg nøje udvalgt og der er fokus på ressourcer. Ganske enkelt, så tages der særlig hensyn til miljø, omgivelser og økonomi i alt fra byggefase til drift.

Murstenene kommer fra Egernsund Wienerberger og bærer navnet LESS, fordi stenene har et indvendigt hulrum og er bio-brændt, som giver lavere CO2-aftryk end de fleste andre sten. Grønne tage, solceller, regnvandsopsamling, PVC-frie materialer, pollenfiltre i ventilationsanlæg, målrettede tiltag for lokal fauna og sammenhængende habitater, er andre tiltag, der skal sikre, at du flytter ind i et ansvarligt byggeri i god kvalitet. 

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.